Ilmainen toimitus kaikille mekoille

Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain osoitteessa www.DressFirst.com, ReadMob Technologies (HK) Limited ja / tai sen tytäryhtiöiden ("ReadMob", "me" tai "me") hallitsema sivusto ("DressFirst.com" site "). Tämä tietosuojakäytäntö ei koske tietoja, jotka kerätään offline-tilassa. KÄYTTÄMÄLLÄSIVUSTOA, HYVÄKSYT KÄYTTÖTARKOITUKSEN EHDOT JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY SÄÄNTÖJEN SÄÄDÖKSESSÄ. JOS ET HYVÄKSY TÄMÄN SIVUSTON POLITIIKAN EHTOJA, ÄLÄ KÄYTÄ SIVUSTA.

  1. Kerätty tieto

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain sivustolle kerättyjä tietoja, eikä se koske DressFirst.com: n keräämiä tietoja muulla tavoin.

Keräämme kahdenlaisia tietoja kävijöistä sivustolle: (1) henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot; ja (2) henkilötietoja, kuten IP-osoitetta tai evästeitä.

  1. Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot

"Henkilökohtaisesti tunnistettavattiedot" on henkilötietojen tunniste, kuten nimesi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite tai yrityksen nimi. DressFirst.com kerää ja tallentaa henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot, jotka olet toimittanut meille. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä tavoista, joilla voimme kerätä henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot Sivustossa:

  • Voimme kerätä nimesi, osoitteesi, sähköposti osoitteesi, puhelinnumerosi ja / tai faksinumerosi, kun rekisteröidyt tai luot tilin.
  • Voimme kerätä sähköposti osoitteesi, etu- ja sukunimesi ja postinumeroasi, jos olet rekisteröitynyt online- uutiskirjeeseen.
  • Voimme kerätä nimesi ja sähköposti osoitteesi, jos otat yhteyttä kysymyksiin.
  • Voimme kerätä etu- ja sukunimesi, syntymäaikasi ja sähköposti osoitteesi, jos päätät osallistua kilpailuun tai arvontoihin; ja
  • Voimme kerätä etu- ja sukunimesi, osoitteen sekä luottokorttisi ja laskutustietosi, jos asiakas ostaa tuotteen tai palvelun.

Edellä oleva luettelo on esimerkki henkilökohtaisesti tunnistettavista tiedoista, jotka voidaan kerätä Sivustoon. Jos et halua DressFirst.com: n kerätä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, älä anna sitä meille.

(2) Ei- henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot

“Ei- henkilöllisesti tunnistettavissa olevat tiedot" voivat olla teknisiä tietoja tai voi olla väestötietoja, kuten ikäsi, sukupuolesi tai etujasi. Henkilökohtaisesti tunnistamattomat tiedot eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä sivustolla kerättävistä ei-henkilökohtaisesti tunnistettavista tiedoista ja kuvaus siitä, miten näitä tietoja käytetään:

  • Internet Protocol (IP) -osoite - IP-osoitteesi on numero, jonka avulla Internetiin liitetyt tietokoneet tietävät, mistä tietoja lähetetään - esimerkiksi katselemasi verkkosivut. Käytämme näitä tietoja toimittaaksemme verkkosivujemme pyynnöstä, räätälöidä Sivustosi käyttäjien etujen mukaisesti ja mittaamaan liikennettä Sivustossamme.
  • Eväste - "Eväste" on pieni tekstitiedosto, jota voidaan käyttää keräämään tietoja sivustosi toiminnasta. Esimerkiksi, kun joku vierailee Sivulla sivustossa, eväste asetetaan käyttäjän koneelle (jos käyttäjä hyväksyy evästeet) tai luetaan, jos käyttäjä on käynyt sivustossa aikaisemmin. Voit asettaa useimmat selaimet ilmoittamaan sinulle, jos saat evästeen tai voit estää evästeiden selaimesi selaimella, mutta jos et, et voi hyödyntää muiden käyttäjien henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia sivustoomme. Osa käytetyistä evästeistä voi olla flash-evästeitä tai Adobe-evästeitä. Vaikka ne ovat vaarattomia, ne voivat sisältää demografisia tietoja (määritelty alla). Selaimen mukaan näitä evästeitä ei yleensä poisteta, kun evästeet poistetaan. Tarkista selaimesi määrittääksesi, mistä nämä tyyppiset evästeet tallennetaan ja miten ne voidaan poistaa.
  • Web Beacons (tunnetaan myös nimellä "clear gifs", "web bugs" tai "pixel tags") - "Web Beacons" ovat pieniä grafiikoita, joilla on yksilöllinen tunniste, joka toimii evästeiden funktiona, ja joiden avulla voimme laskea käyttäjille jotka ovat käyneet sivuston tietyillä sivuilla ja auttavat määrittämään myynninedistämis- tai mainoskampanjoiden tehokkuuden. Kun HTML-muotoisia sähköpostiviestejä käytetään, verkkolähettimet voivat kertoa lähettäjälle, onko sähköposti avattu vai ei. Toisin kuin käyttäjän tietokoneen kiintolevyllä tallennetut evästeet, web-majakat on upotettu näkymättömästi verkkosivuilla.
  • Demografiset tiedot - "Demografiset tiedot" voivat olla sukupuolesi, ikäsi, postinumero ja etusi, jotka sinä annat vapaaehtoisesti sivustolle. Käytämme näitä tietoja tarjotaksemme sinulle henkilökohtaisia ​​palveluita ja analysoimalla trendejä, jotta sivuston tarjoamat tiedot vastaisivat tarpeitasi. Jos esimerkiksi tilaat tietyn uutiskirjeen, DressFirst.com voi kerätä postinumerosi tai etusi. Huomaa, että myös yhdistetyt tiedot, jotka eivät ole henkilökohtaisesti tunnistettavissa, ovat myös muita kuin henkilökohtaisia ​​tietoja. Edellä oleva luettelo on esimerkki sivustolla kerättävistä ei-henkilökohtaisesti tunnistettavista tiedoista.

Keräämme edellä mainitut, ei-henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot kaikista sivuston kävijöistä. Jos et halua, että DressFirst.com käyttää näitä tietoja, älä käy sivustollamme.

B. Sivuston kautta kerättyjen tietojen käyttö

(1) Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot. Käytämme sivustosi yhteydessä kerättäviä henkilökohtaisia tietoja ensisijaisesti seuraavissa tarkoituksissa:

Toimittaa tietoja, uutiskirjeitä tai muita tuotteita, joita pyydät tai ostat;

Voit varoittaa erikoistarjouksista, ajantasaistetuista tiedoista ja muista DressFirst.com:n tai muiden kolmansien osapuolten tarjoamista uusista palveluista tai lähettää mainosmateriaaleja;

  • Sinun suorittaman liiketoimen tai palvelun suorittaminen;
  • Ylennyksen ehtojen täyttäminen;
  • Varmistaa, että sivusto on tarpeidenne mukaista;
  • Auttaa luomaan ja julkaisemaan sinulle tärkeimpiä sisältöjä;
  • Ilmoittamaan sinulle tarvittaessa tämän tietosuojakäytännön olennaisista muutoksista;
  • Jotta voit päästä Sivuston rajattuihin alueisiin; ja
  • Voit ottaa sinuun yhteyttä vastauksenne tiedusteluun.

(2) Ei-henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot

Käyttämättömiä henkilötietoja voidaan käyttää yllä kuvatulla tavalla ja muilla tavoin kuin sovellettavat lait sallivat, mukaan lukien ei-henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen ja henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen yhdistäminen.

C. Tietojen jakaminen ja julkistaminen

  1. Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot

Voimme jakaa tai paljastaa henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot seuraavissa tapauksissa:

  1. Palvelun suorittaminen sinulle. Jos esimerkiksi lähetät meille sähköpostia, voimme käyttää sähköpostiosoitteesi käsittelemään pyyntösi ja vastaamaan kysymykseesi. Jos olet myös osallistumassa arvontaan tai kilpailuun, voimme käyttää henkilötietojasi, jotta voimme täyttää kyseisen kampanjan ehdot. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme jakaa tietoja palkintotarkoituksiin tai postilähetyksiin. Voimme myös jakaa tietosi yhdessä mainoksen sponsorin kanssa.
  2. Tytäryhtiöille, strategisille kumppaneille, edustajille, kolmannen osapuolen markkinoijille tai muille sidosryhmille, jotka tarjoavat tuotteita tai palveluita, joiden uskomme kiinnostavan sinua tai jotka tarvitsevat henkilötietojasi tutkimus-, hallinto- ja / tai sisäiseen liiketoimintaan . Nämä osapuolet voivat käyttää henkilökohtaisia ​​tunnistettavia tietoja ottaakseen sinuun yhteyttä tuotteeseen tai palveluun liittyvästä tarjouksesta tai mainoksesta tai käyttää näitä tietoja omiin tutkimus-, hallinto- tai yritystarkoituksiinsa. Jos et halua meidän jakavan henkilötietojasi tällä tavalla, älä anna meille näitä tietoja.
  3. Sidostamattomiin kolmannen osapuolen palveluntarjoajiin, edustajiin tai itsenäisiin urakoitsijoihin, jotka auttavat ylläpitämään Sivustomme ja tarjoamaan meille muita hallinnollisia palveluja (mukaan lukien muun muassa tilausten käsittely ja täyttäminen, asiakaspalvelun tarjoaminen, tietojen ylläpito ja analysointi, asiakasviestinnän lähettäminen DressFirst.com: n puolesta, sekä sisääntulokokoelma, voittajien valinta ja palkintosumma kilpailuihin, arvontoihin ja muihin kampanjoihin). Pyrimme varmistamaan, että nämä sidotut kolmannet osapuolet eivät käytä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja muuhun tarkoitukseen kuin antamaan hallinnollisia palveluja, joista he ovat vastuussa. Koska tällaiset kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, jotka auttavat meitä hallinnoimaan Sivustoamme, voivat käyttää käyttäjien henkilökohtaisia ​​tietoja, ellei toivomme, että ulkopuoliset palveluntarjoajat eivät pääse käyttämään tietojasi, älä rekisteröitä tai lähetä kaikki henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot meille.
  4. Voit suorittaa ostoksen. Jos päätät tehdä ostoksen Sivustolla, voimme kerätä luottokorttisi numerosta, laskutusosoitteesta ja muista tällaiseen ostoon liittyvistä tiedoista, ja voimme käyttää tällaisia ​​kerättyjä tietoja ostoksen suorittamiseen. Voimme myös toimittaa tällaisia ​​tietoja tai muita henkilökohtaisesti tunnistamia tietoja, jotka olet toimittamasi ulkopuolisille osapuolille, jotka ovat välttämättömiä ostoksen loppuunsaattamiseksi (esimerkiksi luottokorttisi käsittelyä varten).
  5. Noudattaa lakia tai vilpittömässä mielessä uskoa siihen, että tällainen toimenpide on välttämätöntä, jotta se täyttää lain vaatimukset tai noudattaa meille annettuja oikeusprosesseja, suojelee ja puolustaa oikeuksiamme tai omaisuuttamme, mukaan lukien oikeudet ja omaisuus DressFirst.com-sivustosta ja Sivustosta tai toimia kiireellisissä olosuhteissa loppukäyttäjien henkilökohtaisen turvallisuuden suojelemiseksi.
  6. Kolmansiin osapuoliin osana yritystoiminnan uudelleenjärjestelyä, mukaan lukien kaikki tai olennaisesti kaikki omaisuutemme sulautumiset, hankinnat ja myynti.
  7. Seurata ja analysoida kävijöiden ja asiakkaiden tunnistamattomia ja yhdistettyjä käyttö- ja tilastotietoja ja antaa tällaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille.
  8.  Voit suojata mahdollisilta petoksilta, jotta voisimme tarkastaa sivustolta kerätyt tiedot kolmansilta osapuolilta. Tällaisen tarkistuksen aikana saatamme saada sinulta henkilökohtaisia ​​tietoja näistä palveluista. Erityisesti, jos käytät luottokorttia tai pankkikorttia palveluiden hankkimiseen kanssamme, voimme käyttää kortinvalvonta- ja petostenseurantapalveluita varmistaaksemme, että korttitietosi ja -osoiteesi vastaavat tietoja, jotka olet toimittanut meille ja että kortti ei ole on raportoitu kadonneeksi tai varastetuksi.

Jollei tässä tietosuojakäytännössä toisin mainita tai pyydämme tietoja, emme muutoin käytä, jaa tai muutoin paljasta henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

(2) Ei-henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot

Käytämme sivustolla kerättyjä henkilötietoja, jotka on kerätty edellä kohdassa B (2) esitetyllä tavalla. Voimme jakaa nämä ei-henkilökohtaiset tiedot kolmansien osapuolten kanssa.

D. Tietojen kerääminen ja käyttöalle 13-vuotiailta lapsilta

Sivusto ei tietenkään kohdenna alle 13-vuotiaita lapsia, emmekä kerää henkilökohtaisia ​​tietoja minkään alle 13-vuotiaalta lapselta. Jos tiedämme, että tällaisia ​​tietoja on toimitettu Sivustolle, poistamme tai hävitämme sen.

E. Kansainvälinen tiedonsiirto

Jos päätät antaa meille henkilökohtaisia ​​tietoja, DressFirst.com voi siirtää nämä tiedot tytäryhtiöihisi tai tytäryhtiöihinsä tai muille kolmansille osapuolille, rajojen yli ja maastasi tai lainkäyttövaltaansa muihin maihin tai lainkäyttöalueisiin ympäri maailmaa. Jos vierailet Euroopan unionista tai muilta alueilta sellaisten tietojen keruussa ja käytössä, jotka voivat poiketa Yhdysvaltojen lainsäädännöstä, ota huomioon, että siirrät henkilötietojasi Yhdysvaltoihin, joilla ei ole samoja tietosuojalakeja kuin EU: ssa ja antamalla henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot suostumuksesi:

  • henkilökohtaisten tunnistetietojen käyttö edellä mainittuja käyttötarkoituksia varten tämän tietosuojakäytännön mukaisesti; ja
  • henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen siirto Yhdysvaltoihin edellä kuvatulla tavalla.

F. poissulkeminen

Kommunikoimme käyttäjiemme kanssa, jotka tilaavat palveluitamme säännöllisesti sähköpostitse. Voimme esimerkiksi käyttää sähköpostiosoitettasi vahvistamaan pyyntösi, lähettämään sinulle ilmoituksen maksuista, lähettämään sinulle tietoja tuotteisiimme ja palveluihimme tehdyistä muutoksista sekä lähettämään ilmoituksia ja muita tietoja lakien edellyttämällä tavalla. Yleensä käyttäjät eivät voi jättää pois näitä viestintää, mutta ne ovat ensisijaisesti luonteeltaan informatiivisia eikä myynninedistämistarkoituksia. Me kuitenkin tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää opt-out-valintaa, jos et halua vastaanottaa meiltä muita viestintämuotoja, kuten sähköpostiviestejä tai päivityksiä, jotka koskevat tällä sivustolla tarjottuja uusia palveluita ja tuotteita tai jos et halua voimme jakaa henkilökohtaiset tunnistettavat tiedot kolmansien osapuolten kanssa. Opt-out-valintaa voidaan käyttää rastien valitsemalla tai poistamalla rasti ruudusta, jos sellainen valintaruutu on käytettävissä pisteissä, joissa henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot kerätään tai ottamalla yhteyttä meihin. Työskentelemme tilauksen lopettamisesta mahdollisimman pian. Huomaa kuitenkin, että joissakin tilanteissa saatat saada muutaman lisää viestejä, kunnes tilauksen tilaus käsitellään. Voit myös sulkea pois tällaisten sähköpostiviestien vastaanottamisen napsauttamalla sähköpostin tekstissä olevaa "Peruuta tilaus" -linkkiä.

G. Foorumit, Chat-huoneet ja muut julkiset postitusalueet

Huomaa, että kaikki tiedot, jotka sisällytät viestiin, jonka lähetät mihin tahansa keskusteluryhmään, foorumiin tai muuhun julkiseen viestialueeseen, on kaikkien saatavilla Internet-yhteyden kautta. Jos et esimerkiksi halua, että ihmiset tietävät sähköpostiosoitteesi, älä sisällytä sitä mihinkään julkiseen viestiin. Ole erityisen varovainen, kun ilmenee kaikki tiedot CHAT-huoneissa, foorumeilla ja muilla julkisilla alueilla. Emme ole vastuussa siitä, että muut käyttävät muita tietoja, jotka ilmenevät CHAT-huoneista, foorumeista ja muista julkisista lähetysalueista.

H. Kolmannen osapuolen verkkosivustoja

Tämä tietosuojakäytäntö koskee ainoastaan sivustolla kerättyjä tietoja. Sivusto voi sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin. Emme ole vastuussa näiden muiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä.

  1. Kolmannen osapuolen mainostajat

Voimme käyttää mainostajia, kolmannen osapuolen mainosverkkoja ja muita mainostoimistoja mainosten näyttämiseen Sivustossa. Huomaa, että tällaiset mainostajat saattavat kerätä tietoa sivustosi tai muiden sivustojen (kuten evästeiden, web-majakkojen ja muiden tekniikoiden) kautta, jotta tällaiset mainostajat voivat markkinoida tuotteita tai palveluita, seurata mitkä mainokset ovat palvelleet selaimesi ja mille verkkosivuille, joita näit, kun tällaisia ​​mainoksia toimitettiin. HUOMAA, ETTÄ TÄMÄ POLITIIKKA EI KATSO TIETOJEN KERÄÄMISEKSI JA KÄYTTÄMÄKSI tällaisilta ilmoittajilta.

J. Käyttämällä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja ja yksityisyysasetuksia

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja sen varmistamiseksi, että se on oikea, tarkka ja ajankohtainen. Voit muokata henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja lähettämällä pyynnön Omat tilaukset -sivulta tai ottamalla yhteyttä verkkolipun kautta. Teemme kohtuullisia ponnisteluja pyyntösi täyttämiseksi.

K. Tehtävä

Siinä tapauksessa, että kaikki tai osa varoista myy tai hankkii toinen osapuoli tai sulautumisen yhteydessä, annat meille oikeuden luovuttaa sivustolla kerätyt henkilökohtaisesti tunnistettavat- ja ei-henkilökohtaiset tiedot.

L. Muutokset tähän Tietosuojakäytäntöön

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain. Kun teemme, myös tarkistamme "viimeisimmän päivityksen" päivämäärän tämän tietosuojakäytännön alaosassa. Jos muutat tätä tietosuojakäytäntöä, jotka saattavat olla olennaisilta osiltaan rajoittamattomia käyttämiesi tai antamiesi henkilökohtaisten tietojen käytöstä tai paljastamisesta, yritämme saada suostumuksesi ennen muutoksen toteuttamista lähettämällä ilmoituksen tilillesi määritetylle ensisijaiselle sähköpostiosoitteelle tai asettamalla näkyvä ilmoitus sivustolle.

M. Turvallisuus

Internetin välityksellä tapahtuvaa tiedonsiirtoa ei voida taata 100 prosentin turvalliseksi. Näin ollen emme voi taata tai antaa takuuta minulle lähettämiesi tietojen turvallisuudesta ja ymmärrät, että kaikki tiedot, jotka siirrät DressFirst.comiin, tehdään omalla vastuullasi.

Kun saamme lähetyksen, teemme kohtuullisia ponnistuksia järjestelmämme turvallisuuden varmistamiseksi. Käytämme palomuureja suojaamaan tietojasi luvattomalta käytöltä, paljastamisesta, muuttamisesta tai tuhoamisesta. Huomaa kuitenkin, että tämä ei takaa, että tällaisia ​​tietoja ei saa käyttää, paljastaa, muuttaa tai tuhota tällaisten palomuurien ja suojatun palvelinohjelmiston rikkomisella.

Jos tiedämme turvajärjestelmien rikkomisesta, voimme yrittää ilmoittaa sinulle sähköisesti, jotta voitte ryhtyä asianmukaisiin suojaustoimenpiteisiin. Käyttäen Sivustoa tai antamalla meille henkilökohtaisia ​​tietoja, olette samaa mieltä siitä, että voimme kommunikoida kanssasi sähköisesti turvallisuuden, yksityisyyden ja hallinnollisten kysymysten kanssa, jotka liittyvät sivustosi käyttöön. Voimme lähettää ilmoituksen Sivustossamme, jos tietoturvan rikkominen tapahtuu. Voimme myös lähettää sinulle sähköpostin sähköpostiosoitteeseen, jonka olet antanut meille näissä olosuhteissa. Riippuen siitä, missä asut, sinulla saattaa olla laillinen oikeus saada tietoturvaloukkaus kirjallisesti.

Jos sinulla on kysyttävää tästä Tietosuojakäytännöstä tai Tietosuojakäytännöistä, ota yhteyttä meihin yhteyttä sivun kautta. Kaikki tämän kirjallisen tiedonannon mukaiset tiedot kuuluvat myös tämän käytännön piiriin.

Viimeksi päivitimme tietosuojailmoituksen 4. kesäkuuta 2018.